Topmenu

Bij De Pastorie winkel en webshop

Bij De Pastorie winkel en webshop

Klik hier voor Google Maps routebeschrijving.

Openingstijden winkel:

donderdagmiddag en vrijdagmiddag van 12 -16 uur

zaterdag van 11 – 17 uur

Adres: Bij De Pastorie

Flieterpsterdyk 21

9175 GG Reitsum, Friesland

Tel: 06-13594057

www.bijdepastorie.nl

Let op: ivm korte vakantie worden bestellingen geplaatst in week 37, uitgeleverd in week 38.

Openingstijden webwinkel 24/7 🙂 www.bunzlaucastle-bijdepastorie.nl

Die foto hieronder dat ben ik, Dorianne. Gek op servies. Kom je in mijn winkel, dan kom je mij tegen. Ik adviseer je graag over het servies van Bunzlau Castle en het gebruik ervan. Sommige mensen twijfelen enorm over de te kiezen items. Dan stallen we het servies uit op de balie en passen en meten we net zo lang tot het je naar de zin is. En als je na een week denkt, dit is het toch niet, dan breng je het gewoon weer terug. Zo zijn we dan ook wel weer. Dat gebeurt gelukkig bijna nooit, maar die vrijheid heb je wel.

En maak je de rit naar Reitsum, dan zorg ik voor je lekker kopje thee of koffie, geserveerd in Bunzlau Castle kopjes natuurlijk.

In de winkel van Bij De Pastorie wordt hoofdzakelijk servies verkocht; Pools aardewerk van Bunzlau Castle en Engels servies van Emma Bridgewater. Daarnaast verkoopt Bij De Pastorie brocante; gebruiksartikelen uit de vorige eeuw zoals emaille, keukengerei en serviesgoed, maar ook stoelen en ander klein meubilair. U kunt uw oude serviesgoed, emaille en keukengerei ook bij ons inbrengen.

Het pand waar de winkel en Bed & Breakfast in zijn gesitueerd, is gebouwd door Landelijke Bouwstijl.

Dorian Hofker foto Friesland Holland

Dorianne Hofker foto Friesland Holland