Topmenu

Bed and Breakfast

Bed and Breakfast

Kom uitwaaien in Friesland en boek een overnachting in onze gezellige Bed and Breakfast voor maximaal 7 personen. U heeft de keuze uit het 4-persoons appartement of de Studio met terras voor 2 personen. Of boekt u beide accommodaties zodat ook opa en oma meekunnen. Wij zorgen voor opgemaakte bedden, een welkomstdrankje en een heerlijk uitgebreid ontbijt met versgebakken brood, vers geperste jus en kakelverse eitjes.

Onze B&B is erg leuk om in te overnachten met kids! In onze grote tuin kunnen ze volop spelen met de dieren en springen op de trampoline. De B&B zelf is kindvriendelijk ingericht. Kinderknutselhoekje (zelf spullen meenemen!), traphekje, trip-trap stoelen, kinderstoel, kinderbedje, krukjes, kinderservies. Alles om het jou en je kleintjes gemakkelijk te maken.

Laat de boel de boel en bel direct 06-13594057.

Wij wonen in de pastorie, de winkel en de bed & breakfast zijn ondergebracht in de in 2011 gebouwde houten schuur. Een prachtig gebouw met zicht tot de nok en voorzien van balken van wel 40 cm dik. Alleen al het gebouw is de moeite van een bezichtiging waard!

Wil je meer informatie over de Bed and Breakfast, klik dan hier.

Tot ziens in Reitsum!

Bed en Breakfast tuinzicht

Bed en Breakfast tuinzicht